logo

Vi er stolte kunder av Anita Systems.

Deres journalsystem, Anita Dental, er et komplett brukervennlig journalsystem som inkluderer både bookingsystem, digitalt helseskjema og pasientportalen MyAnita. Med Anita Dental trenger du ingen servere da hele programmet er skybasert.

Digitalt Journalsystem for tannhelsebransjen.

Anita Systems er i første linje for digitalisering av tannhelsebransjen. Med funksjoner som forslag til perio-status og grad, kampanjekoder og lojalitetsprogram, timebok optimalisering og automatisk oppfølging av kundefordringer, blir hverdagen ikke bare enklere, men klinikkene får også den beste muligheten til å vokse, og får flere verktøy for å gi bedre pleie og service til pasientene.

blob
61b9ded16018690af8e6641c_Mobile-Anita-Booking-Mockup-small

Integrasjoner for en enklere hverdag.

Anita Dental har direkte integrasjon til Helfo og NAV. De er også tilkoblet Norsk Helsenett. Dette betyr at klinikker som ønsker å sende e-henvisning og andre e-meldinger kun trenger å signere kundeavtale og tegne medlemskap hos Norsk helsenett.

Anita Systems ambisjoner er å alltid utvikles og integrere seg med tjenester og systemer som gir merverdi til klinikkene. De er også partnere med store aktører på markedet når det gjelder eID, røntgen og betaling for å tilby den beste brukeropplevelsen.

Anita Systems gjør det enkelt og trygt for pasientene og forenkler hverdagen for hele klinikken.